Gevelreiniging door uw glazenwasser in Eindhoven

Heeft u een pand met gevels in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Alle gevels hebben op zijn tijd een goede reinigingsbeurt nodig. Door het weer (regen, wind, zon) worden ze aangetast. Ook groenaanslag is een veelvoorkomend probleem. Wilt u dat uw huis of bedrijvenpand er weer mooi uitziet en in goede conditie verkeert? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Zij zijn werkzaam in Eindhoven en in de buurt van Eindhoven en één van onze dagelijkse bezigheden is gevelreiniging. Bij gevelreiniging reinigen ze, afhankelijk van het soort gevelmateriaal, dit met professionele hogedrukreinigers in combinatie met uitstekende producten. Ook algen worden verwijderd met de inzet van speciale schoonmaakproducten.

Reiniging van uw gevel middels hogedrukreiniging

Bij gevelreiniging wordt de gevel met water onder hoge druk schoongespoten. Het beste voor een (stenen) gevel is reiniging met een vlakstraal. Dit is een platte straal waarmee over de gevels gespoten wordt. Helaas wordt er door sommige minder deskundigen ook wel een roterende kop of vuilfrees gebruikt. Dit is funest voor het voegwerk. U doet er dus goed aan een specialist in te schakelen voor uw gevelreiniging. Daarom beschikt de door ons aangedragen professional over ruime ervaring en bent u verzekerd van een juiste aanpak!

Gevelreiniging laten uitvoeren door de glazenwasser in Eindhoven? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional op 0800 255 3733