Schade door lekkage? Calamiteitenservice in Eindhoven!

Het kan iedereen overkomen: lekkage. Erg vervelend, vooral de schade en wateroverlast waar u mee blijft zitten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft de door ons aangedragen professional een vakkundige schoonmaakservice. Met een vast team staan zij altijd klaar in Eindhoven en in de buurt van Eindhoven om u uit de brand te helpen na bijvoorbeeld een lekkage.

Waterschade na een lekkage? Uw glazenwasser uit Eindhoven herstelt het voor u! Bel bij een lekkage direct naar 0800 255 3733, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Ook voor het weghalen van graffiti en ontruimingen staan wij voor u klaar.

Als u lekkage heeft gehad in Eindhoven of omgeving helpt de door ons aangedragen professional eerst bij het opruimen van de ergste ravage. Hierbij maken zij gebruik van waterstofzuigers. Tevens bieden ze de mogelijkheid om bijvoorbeeld drogers in uw woning te plaatsen, waarmee kan worden voorkomen dat uw woning onnodig lang vochtig blijft en er giftige schimmels kunnen gaan groeien.

Graffiti verwijderen

Er zijn meerdere manieren om graffitiverf weg te halen. Welke reinigingsmethode gekozen wordt hangt onder meer af van de gebruikte verf, de soort ondergrond en de grootte van het oppervlak waarop het zich bevindt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en geen chemische middelen die verf oplossen, zoals terpentine. Bij bepaalde onderdelen, zoals RVS, kan met perslucht de graffiti van het oppervlak afgespoten worden.