Schade door lekkage? Calamiteitenservice in Eindhoven!

Het kan iedereen overkomen: lekkage. Erg vervelend, vooral de schade en wateroverlast waar u mee blijft zitten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een speciale 24-uurs schoonmaakservice. Met een vast team staan wij altijd klaar in Eindhoven en in de buurt van Eindhoven om u uit de brand te helpen na bijvoorbeeld een lekkage.

Waterschade na een lekkage? Uw glazenwasser uit Eindhoven herstelt het voor u! Bel bij een lekkage direct naar 0900-4527927 (9 cpm), dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Ook voor het weghalen van graffiti en ontruimingen staan wij dag en nacht voor u klaar.

Als u lekkage heeft gehad in Eindhoven of omgeving helpen wij eerst bij het opruimen van de ergste ravage. Hierbij maken wij gebruik van waterstofzuigers. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld drogers in uw woning te plaatsen, waarmee kan worden voorkomen dat uw woning onnodig lang vochtig blijft en er giftige schimmels kunnen gaan groeien.

Graffiti verwijderen

Er zijn meerdere manieren om graffitiverf weg te halen. Welke reinigingsmethode wij kiezen hangt onder meer af van de gebruikte verf, de soort ondergrond en de grootte van het oppervlak waarop het zich bevindt. Wij gebruiken alleen schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en geen chemische middelen die verf oplossen, zoals terpentine. Bij bepaalde onderdelen, zoals RVS, kunnen wij met perslucht de graffiti van het oppervlak afspuiten.